Radioreklam & radiospottar

Vi är ett mycket rutinerat team med mängder av utmärkelser. Vi har producerat tusentals radiospottar som sticker ut. Det här är det roligaste som finns, tycker vi!
Läs mer:

Shoptalker™ Sensorstyrt ljud

Använd ljud i butik för att öka försäljningen. Shoptalker™ spelar upp ditt ljud när en kund passerar. Skapa helt unika ljudkampanjer i retailmiljöer.
Läs mer:

Reklamjinglar - ljudlogga

Vi skriver musik för TV, radio och web. Reklamjinglar, stämningsmusik eller musik som lyfter ett varumärke.
Läs mer:


Behöver du ljud? Radioreklam? Ljudjingel?

Vad bra, vi kan hjälpa dig med det! Vi är ett kreativt ljudproduktionsbolag som spelar in och mixar speakers, musik och ljud till alla former av reklam. Behöver du hjälp med manus, idé, musik eller röster till TV-reklam, radioreklam eller web? Kontakta oss så hjälper vi dig.

LJUDREKLAM

Behöver du podcastreklam? Vi gör ljudreklam med stor passion till alla medier - radio, Spotify, Acast, sociala medier och rörligt. Fråga oss, vi vet hur man gör.

LJUDLOGGA

Reklamjingel - Ljudprofil - Ljudlogga. Kärt barn har många namn. Vi skriver musik för TV, radio och web. Reklamjinglar, stämningsmusik eller musik som lyfter ett varumärke

SENSORSTYRT LJUD

Sensorstyrt ljud har många potentiella användningsområden. Bara fantasin sätter gränserna. Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar använder redan Shoptalker.

Våra kunder

Filmljud

En film utan ljud är ofta ganska ointressant. Vi har stor erfarenhet av att ljudlägga film och TV- reklam. Det kan handla om allt från en dörr som knarrar till en baby som gråter. Ljud som får filmen och reklamen att leva och bli intressant.

Butiksradio

Många väljer idag att göra podcasts för att kommunicera både internt och externt. Det är också ett väldigt bra sätt att fördjupa sig kring ett ämne som berör just dem podcasten är riktad till.

Voice Over

Rätt voiceover till ditt varumärke. Vi levererar röster och röstinspelningar av högsta kvalitet till dina projekt. Det kan vara en voice over till en reklamfilm eller en röstskådespelare som gör en karaktär i en radioreklam.

Donadoni AB
Embassy House, Medborgarplatsen 3, 8 tr, 118 26 Stockholm
Norra Vallgatan 68, 211 22 Malmö

Så här behandlar vi dina personuppgifter